Lauri

Terve!
Eilinen harkkamatsi ei ollut sitä mikä oli tarkoitus. Tein virheen vastustajan valinnan osalta. Useana vuotena olemme heitä vastaan pelanneet, ja ottelut ovat olleet tasaväkisempiä.

Ja poijjaat, hienoa taistelua joka jätkältä! Ei muuta kun kohti tulevia matseja ja tapahtumia;)

PS Perjantaina ei ole reenejä, P17 pelaa SM sarjaottelun HIFK vastaan.

Ilmoitan heti kun tiedän, lauantain lähtöaikataulun Kalixiin. Matka taitetaan Jack C 18 paikkaisella bussilla. Vanhemmat tervetulleita mukaan! Tarkistan vapaiden paikkojen tilanteen... pelikassit vievät osan paikoista. Jos haluja lähteä mukaan, soitelkaa, niin tiedän järjestellä istumapaikan.

Lauri

Lauri

Terve!
Jos pojilla on kotona ehjiä mailoja joita voisitte lainata tänään Kärppien pojille, ottakaa mukaan. Meidän vierasmailavarasto on aika heikko tällä hetkellä.

Lauri

Lauri

Terve! Ilmoittautuminen Kalix 25.11 reissulle on päättynyt. Miikan tilanne vielä selvityksessä. Jos ok, mukaan vain.

Lauri

Lauri

Terve!
Ja Kalix la 25.11 uutinen! Kalix turnaus tuli yllättäen ja nopean reagoinnin aikataululla, otin riskin, tiedostaen että meillä on menoja.

Viisi poikaa IN, ehkä saamme pari lisää. Tästä johtuen olen kutsunut P15 poikia mukaan. Mukaan on lähdössä P 15 joukkueesta tämän hetken tiedon mukaan: Eelis Talman, Jaakko Pitkänen, Roope Koistinen, Samuli Väistö ja Juho Jolula. Hienoa, että P15 pojat antavat virka-apua! Näin meillä on yksi tai kaksi vaihtomiestä.

Reissuun lähdemme Jack Charterin pikkubussilla! Kerron lisää aikatauluista kun saan otteluohjelman! Laitan mukaan lähtevien poikien vanhemmille lisäinfoa spostiin, kun tiedämme kuviot.

Ei kun kohti hienoja pelejä! Hyvät viikonloput ja katsomaan Bandyliigan matseja!

Lauri

Lauri

Terve!
Tässä viestissä "huoliuutiset"-> nykästiin Artturin, Juliuksen ja Akselin sekä P11 kanssa räpsäkät reenit tänään. Pojat reenasivat hyvällä asenteella, hyvä pojat!

Pojat ja vanhemmat! Nyt meidän täytyy ryhdistäytyä reenaamaan! Tai ainakin rehellisesti huolehtia IN tai out ilmoitukset kohdilleen!

Räppäsin IN ilmoittautuneet OUTiin että ropsahti! On toki selvää, että itse kullakin on menoja tms. Tästä eteenpäin aiemmassa viestissä pyytämäni harjoitteluaktiivisuuden nosto on paikallaan. Meillä on hyvin aikaa harjoitella ja olla parhaassa mahdollisessa iskussa perjantaista 9.3.2018 alkaen, SM Lopputurnauksessa. Tähän ei ole muuta reittiä kun harjoitella ahkerasti erilaisissa olosuhteissa. Tai jäämme jo lähtökohtaisesti "telineisiin"!

Toivomme Juhan ja Villen kanssa, että nasautetaan hyvä reeniaktiivisuus käyntiin.

Näyttäisi äkikseltään siltä, että harkkamatseihin on tunkua, hyvä näin. Harjoitus tekee mestarin.

Jätkät Hei!

Lauri